• ikon
  Flemming Hartmann den 15-10-2018
  Institutionslukning i julen
 • ikon
  Ricky Hansen den 24-05-2018
  UNI-login til forældre

  Det er nu muligt at få et UNI-Login, som du kan bruge, når du skal se skolens informationer om dit barn. Alle forældre har mulighed for at få tildelt et UNI-Login brugernavn, hvor de kan få direkte adgang til nogle af de andre programmer, som skolen anvender.


  Når SkoleIntra afløses af samarbejdsplatformen (AULA), er dte et krav, at forældre logger på med UNI-login.

  Derfor er vi allerede begyndt processen med UNI-login.

  Se derfor venligst vedhæftede vejledning, da der ved glemte adgangskoder og brugernavne, fremover vil blive henvist til denne.

Det' det der er med december...

Julen sig nærmer, lysene tændes i de skyggefulde stuer, og her på Nordstrandskolen startede vi ugen med den tredje adventssamling

Det var Udskolingen, som med et stort pigekor fremførte Rasmus Seebachs ”Lille store verden” for den fyldte sal.

Det tredje lys i adventskransen blev tændt og som ved de foregående adventssamlinger blev der sat endnu et vers på Inger Otzens ”Adventskransen”. Den smukke sang nærmer sig sit sidste vers, som vi tager med i fællessangen til den sidste samling før jul.

Ingen jul uden nisser, og Nordstrandskolen har et par, som ved hver adventssamling har gemt sig et nyt sted på skolen. I dag var ingen undtagelse, og efter udskolingskoret havde sluttet flot af med ”Ludvig og Julemanden”, strømmede nysgerrige og forventningsfulde nissejagere ud af salen, for at finde de to røde huer og deres ejermænd…