Ricky Hansen den 09-12-2019
    Infomøde om 10.klasse i januar

Nordstrandskolen holder infomøde omkring vores 10. klasses tilbud i skoleåret 2020-2021.

Mødet afholdes den 14. januar 2020, klokken 17.

På mødet kan kommende elever og forældre få information om 10.klasse på Nordstrandskolen, både fagligt, socialt og persoligt. Du vil kunne møde 10.klasses lærerne og se stedet.

Vi glæder os til at tage imod jer og byde jer velkommen.

Ricky Hansen den 04-10-2019
    Aula - et fælles rum til kommunkation

Efter efterårsferien bliver den nye, landsdækkende kommunikationsplatform Aula taget i brug på mange skoler landet over. I Dragør er det op til den enkelte skole hvordan opstarten bedst håndteres.

På Nordstrandskolen har vi valgt, at udsætte den generelle ibrugtagning, og i stedet teste og afprøve platformen og de mange nye arbejdsgange og rutiner - i udvalgte pilotklasser.

Læs vedhæftede for information om hvordan planen er for Aula på Nordstrandskolen.

Klar, parat, svar!

Onsdag den 4. december dystede alle Dragør Kommunes 6. klasser om at blive "Kommunens klogeste 6. klasse".

Konkurrencen var en del af "Smart-parat-svar", som er en landsdækkende videnskonkurrence for hele landets 6. klasser.

Begivenheden blev afviklet i Hollænderhallen i samarbejde med Dragørs folkebibliotek.

Efter en hård indledende runde vandt 6E fra Nordstrandskolen, hvilket betød at de gik de videre til finalen senere på dagen.

Her mødte 6E en 6. klasse fra Store Magleby Skole. Cifrene 11-5 taler sit tydelige sprog.

Stor jubel da pokalen og dåsen med et kilo Matadormix blev overrakt.

Næste udfordring er i januar, hvor 6E deltager i kredsmesterskaberne. Vindes disse også, kvalificerer 6E sig til Danmarksmesterskaberne.

Læs mere i linket herunder