Ricky Hansen den 13-08-2018
    Problemer med adgang til ForældreIntra

Ved overgangen fra vores gamle institutionsnummer til vores nuværende selvstændige på Nordstrandskolen, er der desværre opstået flere problemer med adgangen til ForældreIntra.

Vi arbejder hårdt på sagen, for igen at få jer alle på.

UNI-login: Har man oprettet et UNI-login, skal man når man logger på ForældreIntra huske at bruge UNI-login-knappen, da login ellers vil fejle.

Se desuden vedhæftede vejledning, for at oprette UNI-login til forældre.

Oplever man problemer med at få adgang til sit barns ForældreIntra, skal man skirve en mail til nordstrandskolen@dragoer.dk

HUSK at oplyse klasse, barns/børns navn og eget navn.

Vi håber på at få systemerne til at snakke sammen så hurtigt som muligt.

Mvh.
    Nordstrandskolen
    Flemming Hartmann den 27-06-2018
    Skolebestyrelsens årsberetning
    Ricky Hansen den 24-05-2018
    UNI-login til forældre

Det er nu muligt at få et UNI-Login, som du kan bruge, når du skal se skolens informationer om dit barn. Alle forældre har mulighed for at få tildelt et UNI-Login brugernavn, hvor de kan få direkte adgang til nogle af de andre programmer, som skolen anvender.

Når SkoleIntra afløses af samarbejdsplatformen (AULA), er dte et krav, at forældre logger på med UNI-login.

Derfor er vi allerede begyndt processen med UNI-login.

Se derfor venligst vedhæftede vejledning, da der ved glemte adgangskoder og brugernavne, fremover vil blive henvist til denne.

Sommersolen bringer liv

Når sommersolen spreder sin varme over Nordstrandskolen indtages udeområderne af glade og legende børn.

Hujen, råben og grinen høres overalt.
Boldenes "klask" mod den varme asfalt i skolegården.
Fodboldmålenes "klonk!" når bolden rammer sammenføjningen på fodboldbanen.

Lyde som i bevidstheden forbindes med sommerens indtog.
Skyfri blå himmel og en sommerferie hvor strande og ishuse bliver indtaget af feriehungrende børn og familier.

Sommeren har fat, og "lige om lidt" ringer klokken ud for sidste gang i dette skoleår...