Flemming Hartmann den 15-10-2018
    Institutionslukning i julen
    Flemming Hartmann den 02-10-2018

Invitation til forældreforum: "Et liv med autisme".

• Ib Sørensen den 29-09-2018
    Forældre Information
    Hermed September måneds nyhedsbrev fra skolens ledelse
    Kan I alle have en god weekend
    Ledelsesteamet på Nordstranskolen
    Ricky Hansen den 24-05-2018
    UNI-login til forældre

Det er nu muligt at få et UNI-Login, som du kan bruge, når du skal se skolens informationer om dit barn. Alle forældre har mulighed for at få tildelt et UNI-Login brugernavn, hvor de kan få direkte adgang til nogle af de andre programmer, som skolen anvender.

Når SkoleIntra afløses af samarbejdsplatformen (AULA), er dte et krav, at forældre logger på med UNI-login.

Derfor er vi allerede begyndt processen med UNI-login.

Se derfor venligst vedhæftede vejledning, da der ved glemte adgangskoder og brugernavne, fremover vil blive henvist til denne.

Skolernes Motionsdag

Sidste fredag før efterårsferien er, traditionen tro, Skolernes Motionsdag, og i år var ingen undtagelse

Vejret viste sig fra sin bedste side, med høj sol og klar blå himmel.

Alle var med udsigt til en dejlig aktiv dag (og ferien) mødt frem til adskillige kilometers løb og vandren.

Der var, anført af elever og lærere, sørget for et brag af en opvarmningsseance i indskolingens gård, og efterfølgende blev årgangene sendt afsted efter tur.

Det var en dejlig solbeskinnet efterårsdag, og der blev løbet, vandret og leget hele dagen.

Tak til alle arrangører og deltagere.

God efterårsferie til alle.