• ikon
  Flemming Hartmann den 24-04-2018
  Vigtig information!
  Der florerer i øjeblikket informationer om en ældre mand med gråt hår, som skulle have antastet nogle piger, og forsøgt at trække dem ind i hans bil.
  Oplysningerne går på det ikke skulle være i Dragør Nords distrikt.
  Vi er i dag blevet kontaktet af politiet, som oplyser, at der har været nogle tilfælde af blufærdighedskrænkelse over tid, og at det også har fundet sted i vores distrikt. Episoder hvor elever skulle være forsøgt trukket ind i en bil har ikke fundet sted.

  I forbindelse med opklaringsarbejdet, har politiet i dag stoppet en bilist og ransaget bilen lige uden for skolen. En del elever har overværet situationen, og muligvis oplevet det dramatisk. Politiet har ikke fundet anledning til at foretage sig yderligere overfor bilisten, og tænker umiddelbart ikke der er sammenhæng til de episoder, der har fundet sted.

  For alle tilfældes skyld vil det være hensigtsmæssigt, at I tager en snak med jeres børn/unge derhjemme, og opfordrer dem til at gå/cykle flere sammen til og fra skole, og under ingen omstændigheder følge med fremmede
   

Når foråret lader vente på sig...

..må vi selv sørge for at skabe lidt forårsstemning

De smukke hyacinter i glasgangen ved Indskolingen, er lavet af 2D, som med farvet papir og finurlige krøller, sørger for lidt varme og stemning af en årstid, som vi vel alle længes efter rigtigt bryder vinterens tag...