Ricky Hansen den 04-10-2019
    Aula - et fælles rum til kommunkation

Efter efterårsferien bliver den nye, landsdækkende kommunikationsplatform Aula taget i brug på mange skoler landet over. I Dragør er det op til den enkelte skole hvordan opstarten bedst håndteres.

På Nordstrandskolen har vi valgt, at udsætte den generelle ibrugtagning, og i stedet teste og afprøve platformen og de mange nye arbejdsgange og rutiner - i udvalgte pilotklasser.

Læs vedhæftede for information om hvordan planen er for Aula på Nordstrandskolen.

Skolernes Motionsdag

Traditionen tro, var fredag før efterårsferien henlagt til gader og stræder omkring Nordstrandskolen

For første gang i mange mange år, startede dagen med regn, der gik over i dryp, som så igen førte til regn...og sådan skiftede det hele dagen.

Skolens elever trodsede dog udfordringerne og begav sig troligt ud på de forskellige løberuter.

Tempoet var forskelligt fra elev til elev og fra klasse til klasse, men alle var ude SAMMEN, og det var, på trods af efterårsvejret, en rigtig god dag, som bød på muligheder for både socialt såvel som aktivt samvær på tværs af klasserne.