Ricky Hansen den 24-05-2018
    UNI-login til forældre

Det er nu muligt at få et UNI-Login, som du kan bruge, når du skal se skolens informationer om dit barn. Alle forældre har mulighed for at få tildelt et UNI-Login brugernavn, hvor de kan få direkte adgang til nogle af de andre programmer, som skolen anvender.

Når SkoleIntra afløses af samarbejdsplatformen (AULA), er dte et krav, at forældre logger på med UNI-login.

Derfor er vi allerede begyndt processen med UNI-login.

Se derfor venligst vedhæftede vejledning, da der ved glemte adgangskoder og brugernavne, fremover vil blive henvist til denne.

Kys og Kør

Der er blevet taget godt imod afsætningsbanen ud for Nordstrandskolen

Efterhånden har "kys&kør-banen" været i brug i et par måneder, og det har i positiv forstand haft sin indvirkning på trafikforholdene.

Der er kommet lidt mere luft på Nordstrandskolens parkeringsplads, og krydset foran skolen.