Ricky Hansen den 04-10-2019
    Aula - et fælles rum til kommunkation

Efter efterårsferien bliver den nye, landsdækkende kommunikationsplatform Aula taget i brug på mange skoler landet over. I Dragør er det op til den enkelte skole hvordan opstarten bedst håndteres.

På Nordstrandskolen har vi valgt, at udsætte den generelle ibrugtagning, og i stedet teste og afprøve platformen og de mange nye arbejdsgange og rutiner - i udvalgte pilotklasser.

Læs vedhæftede for information om hvordan planen er for Aula på Nordstrandskolen.
  • Jacob Rønlev Kaarsted den 01-10-2019
    Hermed referat fra Skolebestyrelsesmødet mandag den 30. september 2019

Vandets Hemmeligheder

I uge 39 vil det på Nordstrandskolen boble og skvulpe af aktiviteter

På årets Naturvidenskabsfestival dykkes der ned i de dybeste oceaner, tages på rejser i menneskekroppen og det naturvidenskabelige grundlag for kampen om vandet rundt om på kloden undersøges. Alt sammen for at blive klogere på det hemmelighedsfulde vand.

Således er der lagt op til en spændende uge, hvor skolens klasser vil læse, undersøge, innovere, formulere og kreere lige det,som skal til for at blive klogere på "Vandets Hemmeligheder.

Ugen "afrundes" torsdag med den store festival, som løber af stablen fra 14:00-16:30.