• Michael Farum Jensen den 29-03-2019

Hermed forældrenyhedsbrevet for marts måned.

God weekend til alle

Ledelsen

Ricky Hansen den 28-03-2019
    Klar til Aula?
    Pt. er skolerne i Dragør Kommune i gang med at klargøre overgangen til Aula, så denne er klar til brug for forældre, elever og ansatte, den 1. august 2019.
    Mere om det i de kommende måneder.

Der er pt. to ting, som I som forældre bedes gøre:

- læse vedhæftede nyhedsbrev, hvis ikke allerede læst via "Nyt fra"
    - Sørge for at I har oprettet et UNI-login inden 1. maj 2019

Mvh.
    Aula-styregruppen på Nordstrandskolen

Ricky Hansen den 24-05-2018
    UNI-login til forældre

Det er nu muligt at få et UNI-Login, som du kan bruge, når du skal se skolens informationer om dit barn. Alle forældre har mulighed for at få tildelt et UNI-Login brugernavn, hvor de kan få direkte adgang til nogle af de andre programmer, som skolen anvender.

Når SkoleIntra afløses af samarbejdsplatformen (AULA), er dte et krav, at forældre logger på med UNI-login.

Derfor er vi allerede begyndt processen med UNI-login.

Se derfor venligst vedhæftede vejledning, da der ved glemte adgangskoder og brugernavne, fremover vil blive henvist til denne.

Aladdin

De tre 6. klasser på Nordstrandskolen har opført Aladdin

Historien om den fattige Aladdin, der finder en lampe med ånd, snydes af den onde troldmand og til sidst får sin prinsesse, var i år rammen for 6. klassernes flotte teaterforestilling.

Krydret med sang, dans og musikalske hit fra både nyere og gammel tid, fik eleverne med pomp og pragt, fortalt eventyret for alle skolens elever.

Vi siger tak for oplevelsen og engagementet til både klassernes lærere, dramalærerne og ikke mindst eleverne selv.