Indsættelse af ny skoleleder

Fredag var der officiel velkomst til Nordstrandskolens nye øverste leder, Claus Peter Andersen
Humøret var højt og idrætssalen stuvende fuld, da Claus Peter Andersen i dag skulle bydes velkommen som Nordstrandskolens nye leder.

Skolebestyrelsesformanden bød flot velkommen, og velfærdsdirektør Asger Villemoes Nielsen fortalte eventyr om gamle og nye tider.

Skolens nye husorkester sørgede for rytmer til Nordstrandskolens sang, og elevrådsformanden holdt på elevernes vegne tale, hvor også hun bød Claus velkommen.

Represæntanter fra alle klasser overrakte Claus flag og småhilsener, hvorefter den nyindsatte skoleleder selv holdt tale for alle i salen.

Piger fra 5. klasse sang for til "I Danmark er jeg født", som tegnede afslutningen på en glad samling på en smuk solbeskinnet fredag.

22-08-2019 RH

Forrige 10